Close

Mijn diensten

Workshops en cursussen

Rust in je lijf

Ziekte, langdurige lichamelijke klachten, gevoeligheid voor prikkels, burn-out en angst kunnen voor onrust in je lichaam zorgen. Zowel door een lichamelijk reactie op je klachten als door de stress die het kan geven om met deze klachten om te gaan.

Wil jij je lijf weer tot rust brengen? Het kalmeren van je lichaam kan ruimte brengen om meer indrukken aan te kunnen, je energieker en meer in balans te voelen. En het biedt ruimte voor herstel.

Tijdens de workshop krijg je daar praktisch tips en handvatten aangereikt, die je tijdens de workshop gaat ervaren. En zal ik je meenemen hoe dit in je lichaam werkt.

Praktische informatie:
Data: 22 mei, 25 juni
Tijd: 10:00 -12:30
Locatie: Centrum Inanna
Muurhuizen 42; Amersfoort
Kosten: €15,-

 boek workshop

Coaching en therapie

Losse sessies

Wil jij het effect van lichaamsgerichte coaching ervaren? Of wil je kortdurende begeleiding? Dan zijn losse sessie mogelijk iets voor jou.

Investering:
– Een eenmalige afspraak of eerste sessies duurt 75 tot 90 minuten. De extra tijd is voor een korte intake en om je vraag/wens te verhelderen.
– Vervolgsessies duren 60 tot 75 minuten.
– Kosten €75,-


maak afspraak

Traject

Wil jij anders in het leven gaan staan? En zoek je daar ondersteuning bij?

Ik bied trajecten aan van drie maanden tot een jaar. De eerste drie maanden bestaan uit een intake en vijf sessies, waarbij we elkaar ongeveer om de week zien. Het traject kan je daarna naar behoefte uitbreiden, waarbij de frequentie verlaagd kan worden. We bespreken dit tijdens de evaluatie aan het einde van de drie maanden

Je investering:
– Een intake inclusief eerste sessie (75 tot 90 minuten)
– Daarna één keer per twee weken een afspraak van 60 tot 75 minuten.
– Tussen de sessies door werk je thuis aan je doelen. Tijdens de sessies is er aandacht voor hoe je dit kan vormgeven.
– Het pakket van de intake en eerste vijf sessies kost €400,-
– Losse sessies om het traject mee uit te breiden kosten  €75,- per sessie.

|maak afspraak

Digitale afspraken

Heb jij behoefte aan een verandering en doe je dit vanwege het coronavirus, een fysieke of energetische beperking liever vanuit huis? Maak vrijblijvend een telefonische afspraak en ervaar of we een match zijn.

Ik bied online trajecten aan van vijf afspraken. Het traject bestaat uit een intake en vier sessies, waarbij we ongeveer om de week een afspraak hebben. Het vraagt voldoende stabiliteit en enige lichaamsbewustzijn om dit traject aan te gaan, omdat ik je niet fysiek kan ondersteunen. Bij aanmelding kijken we samen naar de mogelijkheden.  

Je investering:
– Een intake inclusief eerste sessie (75 tot 90 minuten)
– Daarna om de week een afspraak via ZOOM van 60 tot 75 minuten
– Tussen de sessies door werk je thuis aan je doelen. Tijdens de sessies is er aandacht voor hoe je dit kan vormgeven.
– Het traject kost totaal €300,- 

maak afspraak

De sessies en behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Coaching en therapie vervangt geen medische behandeling. Raadpleeg bij aanhoudende fysieke klachten een arts.

Reiki behandelingen

Reiki behandeling - op afstand

Wil jij je onderdompelen in een healing van rust en liefde? Boek een Reiki behandeling van 25 minuten.

Ik geef de behandeling op afstand. Vooraf hebben we telefonisch contact, waarin je kan aangeven welke kwaliteiten je naar voren wil laten komen, zoals liefde, ontspanning, vreugde, licht en compassie. Ook kan je eventuele fysieke klachten aangeven waar je graag extra aandacht voor wil. Mijn ervaring is dat behandelingen op afstand krachtig zijn, waardoor de duur korter is dan een ‘normale’ behandeling.

Je investering:
– De behandeling duurt 25 minuten.
– De kosten van een behandeling zijn €25,-
– Een kaart voor vier behandelingen is €80,-


bestellen
Reiki behandeling

Wil jij een ontspannen moment voor jezelf? Waarin je de tijd hebt om tot rust te komen en dieper te ontspannen? Kom langs voor een Reiki behandeling in mijn praktijk. Bij de sessie houd je je kleding aan en behandel ik je met een lichte aanraking.

De afspraak duurt totaal 60 minuten, waarvan de behandeling zelf ongeveer 50 minuten duurt. Voorafgaand kan je aangeven welke kwaliteiten je naar voren wil laten komen, zoals liefde, ontspanning, vreugde, licht en compassie. Ook kan je eventuele fysieke klachten aangeven waar je graag extra aandacht voor wil.

Je investering:
– De afspraak duurt 60 minuten.
– De behandeling kost €60,-
– Een kaart voor vier behandelingen is €200,-


bestellen
Review Reiki behandeling

‘Vorige week boekte ik een Reiki-behandeling bij Marlous. Altijd een beetje spannend, zoiets, maar Marlous heeft een vriendelijke en rustige uitstraling, waardoor je je meteen op je gemak voelt. In haar mooie serene werkruimte hadden we eerst een kort gesprekje en daarna ging ik op de behandeltafel liggen voor de reiki-sessie. Daarbij gaat zij met haar handen over je lichaam, soms zonder directe aanraking, soms met. Ze stemt goed af op wat jij prettig vindt en de energie van haar handen doet goed op pijnlijke of gespannen plekken in je lijf. Ik raakte al vrij snel in een heerlijke diepe ontspanning, waarbij ik het gedoe van elke dag helemaal kon loslaten. De sessie duurde ongeveer een uur. Maar het goede gevoel werkte nog best lang na. Ik vond het echt een cadeautje voor mezelf en kan het zeker aanraden!’

Mira