Close

Reiki ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen met reiki door anderen? 

Ervaringen Reiki behandeling

Ik vond het een super fijne behandeling! Ik ben er helemaal ontspannen van geworden. Op het moment dat je je handen plaatste, voel ik iets gebeuren in mijn lijf. Vooral veel positieve gevoelens kreeg ik en mijn voeten werden en bleven warm. Normaliter heb ik altijd koude voeten. Tijdens de behandeling voelde ik de energie stromen.

Emma

Marlous heeft een vriendelijke en rustige uitstraling, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Ze stemt goed af op wat jij prettig vindt. De energie van haar handen doet goed op pijnlijke of gespannen plekken in je lijf. Ik raakte al vrij snel in een heerlijke diepe ontspanning, waarbij ik het gedoe van elke dag helemaal kon loslaten. De sessie duurde ongeveer een uur. Maar het goede gevoel werkte nog best lang na. Ik vond het echt een cadeautje voor mezelf en kan het zeker aanraden!

Mira

Ik had en heb het idee dat de behandeling me echt meer in verbinding met mijn voelen heeft gezet. Er vallen me zaken op, het is alsof er van alles ontstaat. Dus dank want dat is echt een cadeau.

Sandra

De behandeling heeft mij goed gedaan! De vermoeidheid en het zware drukkende gevoel in mijn hoofd zijn zo goed als weg. Dank je wel!

Vera

Ervaringen Reiki behandeling op afstand

Hi Marlous, ik vond het een hele bijzondere ervaring! Ik wist niet wat ik er van kon verwachten, maar ik voelde overal een soort warme gloed. Bij mijn benen, buik, rug. En de plek in mijn rug begon te tintelen! Het doet nu veel minder pijn. Dat dit op afstand kan!

Floor

Ik voelde van het begint tot het einde van de behandeling een energie door m’n lichaam stromen! Het voelde warm en ontspannend. Ik wist precies wanneer je stopte, alsof de lamp werd uitgezet! Dank je wel! Het heeft me energie gegeven!

Sabine

De pijnlijke plek in mijn rug begon te gloeien. De pijn werd toen even erger (gelukkig had je me voorbereid). Precies zoals je vertelde, nam de pijn daarna af! Wat een opluchting! Ik voelde toen allerlei tintelingen in m’n rug en ben in slaap gevallen op de bank. Wat een voordeel dat ik al thuis was! Enorm bedankt!
 
Anoniem

Meer lezen over Reiki?

Reiki, wat is dat?

Wat is Reiki? Waar komt het vandaan? En wat kan dit voor jou betekenen? 

Lees meer
Reiki op afstand

Hoe ervaar je een healing op afstand? Hoe gaat dit in z’n werk en wat zijn de voordelen?

Lees meer