Close

Ben jij het zat om thuis vermoeid en overprikkeld op de bank te zitten?

Dat je weer een afspraak moet afzeggen? En dat leuke dingen er bij in schieten? Je wil dit doorbreken, zodat jij niet langer alleen rust hoeft te nemen, maar ook toekomt aan jezelf. Tijdens de workshop “veerkracht in het omgaan met prikkels” ga je daar een eerste stap inzetten. 

Herken je ....
  • Je hebt het gevoel vaak “aan” te staan en wil meer vanuit rust en ontspanning leven. 
  • Op de momenten dat je tijd voor jezelf hebt, wil je gemakkelijker kunnen ontspannen. Zodat je er echt van oplaadt.  
  • Je wil je grenzen eerder herkennen, zodat je niet uitgeblust thuis komt en er meer evenwicht in je dagen komt. 
  • Je wil je minder vaak overprikkeld voelen en manieren ontdekken om met de opgebouwde onrust om te gaan. 
  • Je wil niet langer leeglopen op dagelijkse bezigheden, zodat je energie en ruimte overhoudt voor jouw interesses, hobby’s of activiteiten. 
Ontdek hoe contact met je lichaam een diepere rust brengt

Tijdens de workshop neem ik je mee om meer begrip te krijgen over de oorzaak van overprikkeling. We gaan aan de slag met verschillende ervaringsoefeningen om tot rust te komen en je krijgt tools om met overprikkeling om te gaan. Je maakt een aanzet tot een persoonlijk plan, zodat je handvatten hebt om thuis mee verder te gaan, zodat je structureel meer rust kan gaan ervaren. 

Praktische info:

De workshop is in Centrum Inanna* midden in het centrum van Amersfoort. Er is thee en wat lekkers aanwezig.


Ja, ik doe mee!
Volgende workshop

Zondag 5 november 
10:00 -12:30

Centrum Inanna
Muurhuizen 42, Amersfoort

Investering €35,-

*De workshop is op de bovenste etage bij centrum Inanna. Is traplopen voor jou fysiek niet haalbaar? Neem contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ervaring van anderen....

Ellen

Je uitleg over hoe overprikkeling werkt heb ik veel aan! Ik heb eerder in de gaten wanneer spanning toeneemt. En wat ik kan doen om weer tot rust te komen. Dank!!!

Aafke

Ik heb vannacht als een blok geslapen! Dit sinds een lange tijd. Dit moest ik even met je delen! 

Evelien

Had ik dit maar veel eerder geweten! Ik heb zo lang gedacht dat het aan mij lag. Nu besef ik me dat het helemaal niet gek is dat ik vaak overprikkeld ben. En heb nu een “legitiem excuus” om vaker voor mezelf te kiezen! 

Mijn eigen ervaring met overprikkeling en herstel

Ik heb een aantal jaar overprikkelingsklachten gehad, waardoor ik fors beperkt werd in mijn leven. Van de fel schijnende zon tot alledaagse geluiden als de waterkoker waren teveel.

Niets leek in deze periode te helpen om mijn klachten milder te maken. Tot ik ontdekte hoe mijn lichaam me kon ondersteunen om meer rust te vinden. Waar mijn klachten toen een vaag begrip voor mij waren, heb ik daar in deze jaren veel geleerd over overprikkeling. Hoe het zich opbouwt, welke factoren daarin een rol spelen en vooral ook wat praktische handvatten zijn die acute overprikkeling kunnen verminderen. Inmiddels ben ik vrijwel volledig herstelt van de overprikkelingsklachten.

Als therapeut ontwikkelde ik een visie hoe je op lange termijn veerkrachtiger met prikkels kan omgaan. Ik begeleid jou graag om diepere rust in je leven te ervaren en meer invloed op je prikkelverwerking te krijgen. Zodat jij je aandacht weer kan besteden aan waar jij blij van wordt.

Yes, ik doe mee aan de workshop!

Zondag 5 november van 10:00 – 12:30

Aanmelden
P.S. Als je het leuk vindt kan je een verzwaringskussen uitproberen, deze heb ik tijdens de workshop bij me!